Materialkvalitet og anvendelse

Materialer er vårt store fokus og lidenskap. Vi har samlet en rekke fibre som utfyller hverandre best i egenskaper og har absolutt best ytelse og holdbarhet.

 

Vårt første produkt var bomull støttestrømper. SupCare bomull støttestrømper inneholder 54 % bomull og 40 % polyamid / 6 % elastan (Lycra). Det høye innholdet av bomull er medvirkende til en langt større mykhet og velvære for huden i forhold til andre kompresjonsstrømper. Siden da har vi utvidet med naturfibre bambus og ull, så vel som de såkalte high-performance fibre CoolMax, Drirelease, SoftAir, etc.


Korrekt innhold og fiberkvalitet er testet og godkjent blant annet ved hjelp av mikroskop i oppslemmet reagens. Materialets ensartethet, passform, tykkelse og hudvennlighet er også kontrollert og godkjent.

 

Strømpene er produsert etter anatomisk passform med lukket romslig tå og myk hæl. Produktet er produsert i 5 størrelsesvariasjoner, alt etter fotens lengde, hæl-ankel-omkrets, ankel-omkrets og midt-på-legg- omkrets.

 

SupCare 15-21 mmHg er beregnet til hverdagsbruk blant personer med tendens til hevede ben og ankler, og til prestasjonsforbedring ved sport. Mange vil også ha glede av strømpen under lange reiser, i forbindelse med forebyggelse av åreknuter og for å redusere risikoen for blodpropper i benene.

 

SupCare lady 15-21 mmHg er godkjent til bruk hos gravide til forebyggelse av hevede ben og ankler