Om SupCare

Vår historie

I året 2000 oppstod vår interesse for kompresjon, og vi innså betydningen av markedet og den voksende etterspørselen på kompresjonsstrømper. Siden da har vi utviklet teknologien rundt kompresjon til helseområdet, sport, graviditet, reiser og hverdagsbruk.

SupCare ble grunnlagt i 2011 i København, Danmark. Hemmeligheten bak vår suksess ligger i et sterkt fokus på design, innovasjon og utvikling av kompresjonsstrømper med graduert trykk. Alle våre medarbeidere har kompetanse innenfor området og holder seg hele tiden oppdatert på nyheter innen både materialer og fremstillingsteknikker.

 

Produksjonen

SupCare produserer i overensstemmelse med EU-standard BS6612:1985 og RAL-GZ387.

 

Hele produktlinjen er testet for skadelig innhold i tekstiler i overensstemmelse med Øko-Tex standard 100. Standarden for den internasjonale sammenslutningen for forskning og testing innen økologi i tekstilindustrien er en av de viktigste karakteristikker ved kompresjonsstrømper. Tilstedeværelsen av denne standarden betyr at innholdet av alle SupCare-produkter er miljøvennlige for mennesker, uten skadelige og potensielt farlige materialer.

 

All produksjon er i overensstemmelse med den internasjonale standarden: EN ISO 13485: 2003 / ISO 9001: 2000 og er CE-merket, som oppfyller det Europeiske Direktivet 93/42/ EWG og loven om medisinske produkter. Produksjonen bruker nyeste dobbeltsylinder-teknologi.